Kera Snookerissa tapahtuu

Ilmoittaudu Golf & Snooker

Kesäkausi alkoi kesäkuun alussa ja päättyy elokuun lopussa. Kesäaikana on voimassa edullisempi hinnasto, ja kesän kilpailut ovat kaikille avoimia. Juniorit kohtaavat maanantai-iltaisin kello 18 ja seniorit kuukausikilpailussa kolmena keskiviikkona 14.6., 19.7. ja 16.8. Kesäliiga on jo startannut 23 osallistujan voimin, mutta Golf & Snooker -tapahtumaan perjantaina 14.7. ehtii vielä ilmoittautua kesäkuun puoliväliin asti. Golfia pelataan aamuysistä lähtien Espoon Golfseufan kentällä, josta siirrytään lounaan jälkeen Keraan jatkamaan snookerin parissa (hinta 65 + 15 euroa). Shootout järjestetään torstaina 22.6. Leikkimieliseen kisaan osallistuminen maksaa vain kympin, ja mukaan otetaan 32 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Salilla työskentelevä Anssi Välimäki opastaa aloittelijoita snookerin pariin. Järjestämme kahden tunnin mittaisen tutustumisen aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina kello 19-21 tai erikseen sovittavana ajankohtana, kun halukkaita on vähintään kaksi. Ilmoittaudu etukäteen salilla, soita 050-3571477 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kerasnooker.fi. Opastus maksaa ainoastaan 20 euroa/henkilö. Olet tervetullut pelaamaan muutenkin, vaikket olisi koskaan lajia kokeillut!

Valmennuksen saralla teemme yhteistyötä useiden valmentajien kanssa. Seuran oma jäsen WPBSA World Snooker Coach Muris Katanic on nyt myös sertifioitu SightRight-valmentaja. Hän tarjoaa yksittäisiä sessioita sekä valmennuspaketteja ja on tavoitettavissa numerossa 040-2521127 sekä sähköpostilla muris.katanic@gmail.com (opetuskieli englanti). Isokasin eli Juho Nykäsen tavoittaa numerosta 040-7673066 tai sähköpostilla nyksy@isokasi.fi. Biljardiliiton valmennusvastaavaan Heikki Aunioon saa yhteyden sähköpostilla biljardivalmennus@gmail.com.

Lasse Alvesalo teki lauantaina 8.5.2021 Kera Snookerin ensimmäisen yli sadan pisteen breikin, kun taulu näytti lopulta lukemaa 124. Tulos syntyi harjoitusmatsissa toista pitkän linjan snookeristia ja salin vakikävijää Ville Pirilää vastaan. Video löytyy Lassen omasta Instagramista @l.a_snooker. Robin Hull paransi salin ennätyksen 136 pisteeseen, kun hän vieraili Kerassa 6.10.2021.

Kera Snooker ry:n jäsenillä on mahdollisuus hankkia salille arkipäivien kuukausikortti (ma-pe 10-16) hintaan 60 euroa sekä statukseltaan hieman vahvempi vuosikortti hintaan 1250 euroa. Jäseneksi pääset, kun maksat liittymismaksun 10 euroa sekä vuoden 2023 jäsenmaksun 10 euroa (yht. 20 euroa) seuran tilille FI1015443000207022 (Nordea). Kirjoita viestikenttään nimesi sekä liittymis- ja jäsenmaksu 2023. Liitä kopio maksusta viestiin, jonka lähetät osoitteeseen info@kerasnooker.fi. Laita sähköpostiviestin aiheeksi Kera Snooker ry jäsenyys ja tekstikenttään allekkain nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä halutessasi puhelinnumero, jota voidaan tarvita esim. WhatsApp-ryhmiä perustettaessa. Emme lähetä markkinointiviestejä ja toimimme muutenkin GDPR-säännösten mukaisesti. Jäsenkortin voit noutaa salilta.

Kera Snooker Facebookissa

Ota Facebook-sivumme seuraukseen, jotta näet ajankohtaiset uutiset toimintaamme liittyen.

Salin toinen mestaruuskilpailu pelattiin keskiviikkona 7.12.2022. Edellisenä talvena tiukassa finaalissa Lasse Alvesalon kaatanut Ville Pirilä sai tällä kertaa vastaansa Ville Haukimäen, joka joutui vielä taipumaan vanhemmalle kaimalleen eräluvuin 3-1. 

Olavi Uusitalo vei Ville Pirilältä semifinaalissa avauserän, mutta menetti kaksi seuraavaa ja sai nuorelle Haukimäelle hävinneen Sami Kyyrän kanssa pronssia.