Kera Snookerissa tapahtuu

Pysäköintialue suljetaan

Kera Snookerin ulko-oven viereinen pysäköintialue muuttuu maanantaina 15.4. työmaaksi noin kuukauden ajaksi. Salille pääsee sisään sinä aikana vain hallin puoleisesta ovesta.

Salilla vierailee tulevina viikkoina muutama kouluryhmä, mistä johtuen sali on torstaina 18.4. avoinna poikkeuksellisesti kello 09.00 – 13.20 ja 16.10 – 22.00. Maanantaina 22.4. sali on suljettu iltapäivällä kello 13.25 – 14.35. Perjantaina 3.5. avaamme lukiolaisten lähdettyä kello 12.00. Siinä välissä pelataan viikonloppuna 27. ja 28.4. Divisioonan rankingkilpailu.

Talvikauden kilpailut on rajattu salilla omille jäsenille, mutta jäseneksi liittyminen on helppoa. Löydät ohjeet tältä sivulta alempaa. Vaikka kilpailut ovat tasoituksellisia, niissä pärjääminen edellyttää jatkuvaa kehittymistä. Ahkeran harjoittelemisen lisäksi taitoja on hyvä kasvattaa valmentajien avustuksella.

Salilla työskentelevä Anssi Välimäki opastaa aloittelijoita snookerin pariin. Järjestämme kahden tunnin mittaisen tutustumisen erikseen sovittavana ajankohtana (onnistuu parhaiten arki-iltapäivänä), kun halukkaita on vähintään kaksi. Ilmoittaudu etukäteen salilla, soita 050-3571477 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kerasnooker.fi. Opastus maksaa ainoastaan 20 euroa/henkilö. Olet tervetullut pelaamaan muutenkin, vaikket olisi koskaan lajia kokeillut!

Valmennuksen saralla teemme yhteistyötä useiden valmentajien kanssa. Seuran oma jäsen WPBSA World Snooker Coach Muris Katanic on nyt myös sertifioitu SightRight-valmentaja. Hän tarjoaa yksittäisiä sessioita sekä valmennuspaketteja ja on tavoitettavissa numerossa 040-2521127 sekä sähköpostilla muris.katanic@gmail.com (opetuskieli englanti). Isokasin eli Juho Nykäsen tavoittaa numerosta 040-7673066 tai sähköpostilla nyksy@isokasi.fi. Biljardiliiton valmennusvastaavaan Heikki Aunioon saa yhteyden sähköpostilla biljardivalmennus@gmail.com.

Lasse Alvesalo teki lauantaina 8.5.2021 Kera Snookerin ensimmäisen yli sadan pisteen breikin, kun taulu näytti lopulta lukemaa 124. Tulos syntyi harjoitusmatsissa toista pitkän linjan snookeristia ja salin vakikävijää Ville Pirilää vastaan. Video löytyy Lassen omasta Instagramista @l.a_snooker. Robin Hull paransi salin ennätyksen 136 pisteeseen, kun hän vieraili Kerassa 6.10.2021.

Kera Snooker ry:n jäsenillä on mahdollisuus hankkia salille arkipäivien kuukausikortti (ma-pe 10-16) hintaan 60 euroa sekä statukseltaan hieman vahvempi vuosikortti hintaan 1300 euroa. Jäseneksi pääset, kun maksat liittymismaksun 10 euroa sekä vuoden 2024 jäsenmaksun 10 euroa (yht. 20 euroa) seuran tilille FI1015443000207022 (Nordea). Kirjoita viestikenttään nimesi sekä liittymis- ja jäsenmaksu 2024. Liitä kopio maksusta viestiin, jonka lähetät osoitteeseen info@kerasnooker.fi. Laita sähköpostiviestin aiheeksi Kera Snooker ry jäsenyys ja tekstikenttään allekkain nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä halutessasi puhelinnumero, jota voidaan tarvita esim. WhatsApp-ryhmiä perustettaessa. Emme lähetä markkinointiviestejä ja toimimme muutenkin GDPR-säännösten mukaisesti. Jäsenkortin voit noutaa salilta.

Kera Snooker Facebookissa

Ota Facebook-sivumme seuraukseen, jotta näet ajankohtaiset uutiset toimintaamme liittyen.

Ville Pirilästä tuli kolminkertainen Kera Snookerin mestari, kun syksyn aikana käyty Mestaruusliiga päättyi itsenäisyyspäivänä. Salin kaikki parhaat pelaajat osallistuivat liigaan, mutta Ville ei hävinnyt yhtään ottelua!